Како избрисати страницу у контакту

Ако сте уморни од седења у друштвеним мрежама и одлучите да се ослободите свог ВК профила или, евентуално, привремено сакријете од свих знатижељних очију, онда ћете у овом упутству пронаћи два начина да избришете своју страницу у контакту.

У оба случаја, ако се изненада предомислите, можете и да вратите страницу, али постоје нека ограничења, о којима - испод.

Избриши страницу у контакту у „Моја подешавања“

Први метод је да избришете профил у дословном смислу речи, то јест, он неће бити привремено скривен, наиме избрисан. Када користите овај метод, запамтите да ће након неког времена опоравак странице постати немогућ.

  1. На страници изаберите "Моја подешавања".
  2. Прођите кроз листу поставки до краја, тамо ћете видети линк "Можете обрисати своју страницу." Кликните на њу.
  3. Након тога, од вас ће се тражити да наведете разлог за брисање и, у ствари, кликните на дугме "Избриши страницу". У овом процесу се може сматрати комплетним.

Једино ми није сасвим јасно зашто се овде налази ставка "Реци пријатељима". Питам се у чије ће име порука бити послата пријатељима ако је моја страница избрисана.

Како привремено уклонити ВК страницу

Постоји још један начин који је пожељнији, посебно ако нисте сигурни да више нећете користити своју страницу. Ако обришете страницу на овај начин, онда, у ствари, она се не брише, само је нико не види осим себе.

Да бисте то урадили, идите на "Моја подешавања", а затим отворите картицу "Приватност". Након тога, само поставите "Само ја" за све ставке, као резултат тога, ваша страница ће постати недоступна никоме осим вама.

У закључку

Желим да напоменем да ако је одлука о брисању странице била под утицајем размишљања о приватности, онда, наравно, брисање странице на било који од горе описаних начина готово у потпуности искључује могућност прегледа ваших података и траке од странаца - пријатеља, рођака, послодаваца који не знају много о интернет технологијама. . Међутим, и даље је могуће прегледати вашу страницу у кешу Гоогле-а и, штавише, скоро сам сигуран да се подаци на њему и даље чувају у друштвеној мрежи Вконтакте, чак и ако више немате приступ њој.

Дакле, главна препорука када користите било коју друштвену мрежу је да прво размишљате, а затим објавите нешто, пишете, волите или додајете фотографије. Увек замислите да седите поред и гледате: своју девојку (дечка), полицајца, директора компаније и мајке. Да ли бисте га поставили у овом случају у контакту?

Погледајте видео: Sedam trikova na Whats app koje mozda niste znali (Април 2020).